5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

3 maneres d’identificar un producte ecològic i el seu origen

26.05.2022

Et costa identificar els productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient? Hi ha vegades que ja tenen un passadís només de zona eco, d’altres estan a la mateixa prestatgeria que els altres i podem confondre’ns.

En el post d’avui et donem 3 tips que els detectaràs a la primera i a més, coneixeràs l’origen dels seus ingredients:

1. Els productes ecològics són aquells que porten referències a la producció ecològica en el seu etiquetatge mitjançant l’ús dels termes protegits: “ecològic”, “biològic”, “orgànic” o les seves abreviatures “eco” i “bio”. Els termes protegits poden figurar a la denominació de venda i a la llista d’ingredients identificant tots els ingredients d’origen agrari i ecològic.

 

2. S’identifiquen gràcies a l’EUROFULL, que és el logotip de producció ecològica de la Unió Europea:

 

3. L’etiquetatge també informa el consumidor de l’origen (zona de cultiu) de les matèries primeres o ingredients emprats en la seva elaboració, mitjançant l’ús de les indicacions Agricultura UE, Agricultura No UE o Agricultura UE/no UE. I també identifica la certificadora que s’ha encarregat de controlar i certificar el producte final, tot mostrant el codi de l’Autoritat o Organisme de Control.

Ara que ja coneixes més sobre com identificar un producte ecològic i el seu origen, tens la capacitat d’elecció més conscient, sobretot quan un aliment el podem aconseguir al nostre país i evitar que recorri milers de quilòmetres abans d’arribar a la nostra taula.

Altres notícies

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

Tots sabem que una alimentació saludable ens ajuda a mantenir una bona salut i a prevenir malalties, però t’has parat a  pensar quins beneficis té consumir aliments ecològics de proximitat ? Et donem 10 raons per fer-ho: Perquè respecten el medi ambient.  La...

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...