5€ DTE cupó: AMELLA5 (+50€ de compra) |

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

3 maneres d’identificar un producte ecològic i el seu origen

26.05.2022

Et costa identificar els productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient? Hi ha vegades que ja tenen un passadís només de zona eco, d’altres estan a la mateixa prestatgeria que els altres i podem confondre’ns.

En el post d’avui et donem 3 tips que els detectaràs a la primera i a més, coneixeràs l’origen dels seus ingredients:

1. Els productes ecològics són aquells que porten referències a la producció ecològica en el seu etiquetatge mitjançant l’ús dels termes protegits: “ecològic”, “biològic”, “orgànic” o les seves abreviatures “eco” i “bio”. Els termes protegits poden figurar a la denominació de venda i a la llista d’ingredients identificant tots els ingredients d’origen agrari i ecològic.

 

2. S’identifiquen gràcies a l’EUROFULL, que és el logotip de producció ecològica de la Unió Europea:

 

3. L’etiquetatge també informa el consumidor de l’origen (zona de cultiu) de les matèries primeres o ingredients emprats en la seva elaboració, mitjançant l’ús de les indicacions Agricultura UE, Agricultura No UE o Agricultura UE/no UE. I també identifica la certificadora que s’ha encarregat de controlar i certificar el producte final, tot mostrant el codi de l’Autoritat o Organisme de Control.

Ara que ja coneixes més sobre com identificar un producte ecològic i el seu origen, tens la capacitat d’elecció més conscient, sobretot quan un aliment el podem aconseguir al nostre país i evitar que recorri milers de quilòmetres abans d’arribar a la nostra taula.

Altres notícies

Veritas i Casa Amella estem d’aniversari!

Veritas i Casa Amella estem d’aniversari!

Complim 20 anys de compromís amb les persones i el territori i avui ho celebrem amb una pàgina sencera a La Vanguardia. Gràcies als companys de viatge que hem tingut i tenim durant aquests 20 anys: clients, equip, proveïdors, agricultors, distribuïdors, amics,...

Aquafaba: l’alternativa vegetal a l’ou

Aquafaba: l’alternativa vegetal a l’ou

Aquest mes d'octubre l'Aquafaba Casa Amella és notícia a la revista Veritas. El nostrenou producte ha estat protagonista en la secció “Veritas Lab” la qual han destacatles seves propietats, utilitats i algunes receptes ideals per a poder...