REGAL: Mayofaba® o Allioli per compres a partir de 39€

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

3 maneres d’identificar un producte ecològic i el seu origen

26.05.2022

Et costa identificar els productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient? Hi ha vegades que ja tenen un passadís només de zona eco, d’altres estan a la mateixa prestatgeria que els altres i podem confondre’ns.

En el post d’avui et donem 3 tips que els detectaràs a la primera i a més, coneixeràs l’origen dels seus ingredients:

1. Els productes ecològics són aquells que porten referències a la producció ecològica en el seu etiquetatge mitjançant l’ús dels termes protegits: “ecològic”, “biològic”, “orgànic” o les seves abreviatures “eco” i “bio”. Els termes protegits poden figurar a la denominació de venda i a la llista d’ingredients identificant tots els ingredients d’origen agrari i ecològic.

 

2. S’identifiquen gràcies a l’EUROFULL, que és el logotip de producció ecològica de la Unió Europea:

 

3. L’etiquetatge també informa el consumidor de l’origen (zona de cultiu) de les matèries primeres o ingredients emprats en la seva elaboració, mitjançant l’ús de les indicacions Agricultura UE, Agricultura No UE o Agricultura UE/no UE. I també identifica la certificadora que s’ha encarregat de controlar i certificar el producte final, tot mostrant el codi de l’Autoritat o Organisme de Control.

Ara que ja coneixes més sobre com identificar un producte ecològic i el seu origen, tens la capacitat d’elecció més conscient, sobretot quan un aliment el podem aconseguir al nostre país i evitar que recorri milers de quilòmetres abans d’arribar a la nostra taula.

Altres notícies

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

Aliments barats preparats, són fàcils i estan bons. Però, i si posem l'impacte sobre la nostra salut, sobre la naturalesa i la despesa sanitària derivada d'aquest producte dins de la factura? La cosa canvia. La factura sanitària, climàtica, ambiental i social...