5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Calculem la Petjada de Carboni

20.09.2023

Al llarg dels anys Casa Amella s’ha esforçat per tenir un impacte positiu al medi ambient. El 2002 vam emprendre aquest camí amb la voluntat d’apropar productes saludables, artesanals i de proximitat a la població i el 2012 vam començar a elaborar les nostres pròpies receptes. Per elaborar-les vam decidim utilitzar únicament matèries primeres procedents de l’agricultura ecològica local i 100% vegetal perquè sabem que és la manera més sostenible de cultivar les llavors dels nostres productes i ens permet cuidar la nostra terra, elaborant els aliments de manera respectuosa amb la natura i l’origen. No utilitzem productes de síntesi (adobs, pesticides, herbicides, etc) ni llavors modificades genèticament, així respectem els cicles naturals, els ecosistemes i la biodiversitat de cada regió. Amb l’agricultura ecològica i local contribuïm a frenar els efectes del canvi climàtic amb la reducció de la petjada de carboni.

Sempre que és possible treballem amb els agricultors que tenim més a prop de les nostres instal·lacions, com Fundació Mans, que tenen horts a Món Sant Benet, a només 10 km de la nostra fàbrica. Així minimitzem l´impacte de la petjada de carboni derivada del transport i promovem el creixement econòmic local i sostenible.

Els nostres embalatges també són locals i sostenibles (vidre i cartró), els envasos de vidre provenen de Sant Fruitós de Bages, les caixes de cartró de les Masies de Voltregà i les etiquetes es fabriquen a Olot.

Les nostres instal·lacions son noves, dotades de leds, amb materials nobles, com la fusta, pintura ecològica, etc. Apostem per la mobilitat eléctrica i hybrida en la mesura que anem fent canvi de flota de vehicles.

Tot i això, en una empresa sempre hi ha millores per implementar i nosaltres som conscients que per poder reduir més la nostra petjada de carboni havíem de mesurar-la i gràcies als cupons green d’ACCIÓ i la nostra gestora Anna Badia l’hem pogut conèixer, saber on ens trobem i així poder prendre i establir accions reals i concretes per aconseguir reduir més les nostres emissions de gasos d’efecte hivernacle i cuidar el planeta.

Coneix més sobre el què estem fent per reduir les emissions i complir amb els ODS 2030 en aquest link.

Amb el suport d’ACCIÓ.

Altres notícies

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

Aliments barats preparats, són fàcils i estan bons. Però, i si posem l'impacte sobre la nostra salut, sobre la naturalesa i la despesa sanitària derivada d'aquest producte dins de la factura? La cosa canvia. La factura sanitària, climàtica, ambiental i social...