5€ DTE cupó: AMELLA5 (+50€ de compra) |

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Casa Amella a Organic Food Iberia!

15.06.2022

La tercera edició de l‘Organic Food Iberia, fira professional de referència per al sector ecològic a Espanya i Portugal, va tenir lloc el passat 8 i 9 de juny a IFEMA, Madrid. La fira amb vocació internacional que a poc a poc s’està consolidant com a referent per al sector bio.

Organic Food Iberia permet conèixer noves empreses del sector ecològic, des d’alimentació, begudes i productes d’higiene, tant d’Espanya com de Portugal i de la resta del món, descobrir les darreres novetats del sector, provar diferents productes, estar en contacte amb majoristes, minoristes, supermercats, distribuïdors, restaurants i molts més.

També, a la Fira s’hi van dur a terme exhibicions de cuina en directe, xerrades, taules rodones, i altres activitats que completaven l’agenda dels 2 dies de fira.

Des de Casa Amella vam ser-hi present exposant els nostres productes i propòsit: tenir un impacte positiu en la salut i el planeta a través d’una alimentació ecològica, local i 100% vegetal.

Vam presentar la nostra última novetat, la mayofaba vegana Bio, la primera mayo elaborada amb aquafaba que va tenir molta expectació, tant pel seu sabor, textura com per estar elaborada amb el caldo de cocció dels cigrons (aquafaba) que concentrem perquè tingui les mateixes propietats emulsionants de l’ou. Ben aviat la tindrem disponible.Gràcies a les organitzacions i a tots els que vau passar a veure’ns. Continuem visibilitzant i apostant pels productes conscients amb la salut i el medi ambient.

Altres notícies

L’alternativa vegetal a l’ou i a la nata

L’alternativa vegetal a l’ou i a la nata

L'aquafaba és una autèntica meravella per crear plats espectaculars. Es tracta de l'aigua on es couen els cigrons. A CasaAmella® hem elaborat la primera aquafaba del mercat que munta al punt de neu en només 3 minuts per cada 100ml, gràcies a un acurat procés de temps...

3 maneres d’identificar un producte ecològic i el seu origen

3 maneres d’identificar un producte ecològic i el seu origen

Et costa identificar els productes més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient? Hi ha vegades que ja tenen un passadís només de zona eco, d'altres estan a la mateixa prestatgeria que els altres i podem confondre'ns. En el post d'avui et donem 3 tips que els...

Casa Amella forma part d’ASOBIO

Casa Amella forma part d’ASOBIO

L’any 2020 va néixer ASOBIO, la primera associació professional privada del sector ecològic estatal, que recull les principals empreses nacionals productores d'aliments ecològics, amb l'objectiu de representar el sector i promoure el consum de productes ecològics a...