5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Casa Amella a Organic Food Iberia!

15.06.2022

La tercera edició de l‘Organic Food Iberia, fira professional de referència per al sector ecològic a Espanya i Portugal, va tenir lloc el passat 8 i 9 de juny a IFEMA, Madrid. La fira amb vocació internacional que a poc a poc s’està consolidant com a referent per al sector bio.

Organic Food Iberia permet conèixer noves empreses del sector ecològic, des d’alimentació, begudes i productes d’higiene, tant d’Espanya com de Portugal i de la resta del món, descobrir les darreres novetats del sector, provar diferents productes, estar en contacte amb majoristes, minoristes, supermercats, distribuïdors, restaurants i molts més.

També, a la Fira s’hi van dur a terme exhibicions de cuina en directe, xerrades, taules rodones, i altres activitats que completaven l’agenda dels 2 dies de fira.

Des de Casa Amella vam ser-hi present exposant els nostres productes i propòsit: tenir un impacte positiu en la salut i el planeta a través d’una alimentació ecològica, local i 100% vegetal.

Vam presentar la nostra última novetat, la mayofaba vegana Bio, la primera mayo elaborada amb aquafaba que va tenir molta expectació, tant pel seu sabor, textura com per estar elaborada amb el caldo de cocció dels cigrons (aquafaba) que concentrem perquè tingui les mateixes propietats emulsionants de l’ou. Ben aviat la tindrem disponible.Gràcies a les organitzacions i a tots els que vau passar a veure’ns. Continuem visibilitzant i apostant pels productes conscients amb la salut i el medi ambient.

Altres notícies

Oferta de feina: Administratiu / Comercial

Oferta de feina: Administratiu / Comercial

1 vacant pel departament administratiu/comercial a jornada completa Casa Amella és una empresa familiar fabricant de productes alimentaris ecològics, locals i 100% vegetals, ubicada a Artés. Tenim l’obsessió de contribuir a una alimentació més sana, segura,...

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

Tots sabem que una alimentació saludable ens ajuda a mantenir una bona salut i a prevenir malalties, però t’has parat a  pensar quins beneficis té consumir aliments ecològics de proximitat ? Et donem 10 raons per fer-ho: Perquè respecten el medi ambient.  La...