REGAL: Mayofaba® o Allioli per compres a partir de 39€

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Casa Amella a Organic Food Iberia!

15.06.2022

La tercera edició de l‘Organic Food Iberia, fira professional de referència per al sector ecològic a Espanya i Portugal, va tenir lloc el passat 8 i 9 de juny a IFEMA, Madrid. La fira amb vocació internacional que a poc a poc s’està consolidant com a referent per al sector bio.

Organic Food Iberia permet conèixer noves empreses del sector ecològic, des d’alimentació, begudes i productes d’higiene, tant d’Espanya com de Portugal i de la resta del món, descobrir les darreres novetats del sector, provar diferents productes, estar en contacte amb majoristes, minoristes, supermercats, distribuïdors, restaurants i molts més.

També, a la Fira s’hi van dur a terme exhibicions de cuina en directe, xerrades, taules rodones, i altres activitats que completaven l’agenda dels 2 dies de fira.

Des de Casa Amella vam ser-hi present exposant els nostres productes i propòsit: tenir un impacte positiu en la salut i el planeta a través d’una alimentació ecològica, local i 100% vegetal.

Vam presentar la nostra última novetat, la mayofaba vegana Bio, la primera mayo elaborada amb aquafaba que va tenir molta expectació, tant pel seu sabor, textura com per estar elaborada amb el caldo de cocció dels cigrons (aquafaba) que concentrem perquè tingui les mateixes propietats emulsionants de l’ou. Ben aviat la tindrem disponible.Gràcies a les organitzacions i a tots els que vau passar a veure’ns. Continuem visibilitzant i apostant pels productes conscients amb la salut i el medi ambient.

Altres notícies

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

Aliments barats preparats, són fàcils i estan bons. Però, i si posem l'impacte sobre la nostra salut, sobre la naturalesa i la despesa sanitària derivada d'aquest producte dins de la factura? La cosa canvia. La factura sanitària, climàtica, ambiental i social...