5€ DTE cupó: AMELLA5 (+50€ de compra) |

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Casa Amella a Organic Food Iberia!

15.06.2022

La tercera edició de l‘Organic Food Iberia, fira professional de referència per al sector ecològic a Espanya i Portugal, va tenir lloc el passat 8 i 9 de juny a IFEMA, Madrid. La fira amb vocació internacional que a poc a poc s’està consolidant com a referent per al sector bio.

Organic Food Iberia permet conèixer noves empreses del sector ecològic, des d’alimentació, begudes i productes d’higiene, tant d’Espanya com de Portugal i de la resta del món, descobrir les darreres novetats del sector, provar diferents productes, estar en contacte amb majoristes, minoristes, supermercats, distribuïdors, restaurants i molts més.

També, a la Fira s’hi van dur a terme exhibicions de cuina en directe, xerrades, taules rodones, i altres activitats que completaven l’agenda dels 2 dies de fira.

Des de Casa Amella vam ser-hi present exposant els nostres productes i propòsit: tenir un impacte positiu en la salut i el planeta a través d’una alimentació ecològica, local i 100% vegetal.

Vam presentar la nostra última novetat, la mayofaba vegana Bio, la primera mayo elaborada amb aquafaba que va tenir molta expectació, tant pel seu sabor, textura com per estar elaborada amb el caldo de cocció dels cigrons (aquafaba) que concentrem perquè tingui les mateixes propietats emulsionants de l’ou. Ben aviat la tindrem disponible.Gràcies a les organitzacions i a tots els que vau passar a veure’ns. Continuem visibilitzant i apostant pels productes conscients amb la salut i el medi ambient.

Altres notícies

Veritas i Casa Amella estem d’aniversari!

Veritas i Casa Amella estem d’aniversari!

Complim 20 anys de compromís amb les persones i el territori i avui ho celebrem amb una pàgina sencera a La Vanguardia. Gràcies als companys de viatge que hem tingut i tenim durant aquests 20 anys: clients, equip, proveïdors, agricultors, distribuïdors, amics,...

Aquafaba: l’alternativa vegetal a l’ou

Aquafaba: l’alternativa vegetal a l’ou

Aquest mes d'octubre l'Aquafaba Casa Amella és notícia a la revista Veritas. El nostrenou producte ha estat protagonista en la secció “Veritas Lab” la qual han destacatles seves propietats, utilitats i algunes receptes ideals per a poder...