5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

El nostre compromís

[menu_pages]

Ens agrada fer les coses ben fetes i actuar amb responsabilitat envers tot allò que ens envolta. Tenim ètica, paraula i un compromís ferm amb les persones i el territori.


 • Productes

  Tenim clar que amb l’alimentació no s’hi juga. Per això utilitzem productes locals i de temporada provinents de cultius ecològics. Verdures, hortalisses, llegums… els seleccionem i tractem amb la màxima cura perquè un cop cuits i envasats conservin intactes les seves propietats. Apostem al 100 % per l’agricultura ecològica perquè està més que demostrat que permet una alimentació més saludable. No té res a veure amb modes ni tendències, és una qüestió de principis i escala de valors de la nostra companyia.


 • Societat

  Volem contribuir a millorar la salut de les persones a través de l’alimentació d’origen ecològic, que és la que ens ofereix productes més naturals, sans i nutritius. Estem convençuts que una societat ben alimentada és sinònim d’un món millor. Partint d’aquest compromís, treballem amb rigor, innovem, investiguem i busquem la màxima qualitat de tots els productes que oferim.

 • clients
  Clients

  Les persones que consumeixen els nostres productes són la nostra màxima prioritat. Ens hi uneix una mateixa sensibilitat per l’alimentació ecològica i saludable, per això tot el que fem és pensant en elles. Treballem perquè s’alimentin millor i visquin millor, oferint-los salut, sabor i temps per invertir en allò que més els agradi, perquè de cuinar ja ens n’ocupem nosaltres. I ho fem baix en sal, sense gluten, sense lactosa i sense ou. Així, tots els nostres clients poden consumir bons productes, tinguin al·lèrgies o no en tinguin, siguin vegans, vegetarians o segueixin qualsevol altra opció alimentaria.


 • Planeta

  Som una empresa verda basada en la sostenibilitat. Minimitzem l’impacte ambiental de tots els processos que portem a terme i actuem amb respecte cap al medi natural que ens envolta. Respectem totes les opcions d’alimentació, però pensem que el millor lloc pels animals no és precisament al plat, per això no utilitzem cap ingredient d’origen animal als nostres productes.


 • Productors

  Treballem només amb pagesos de confiança que practiquen agricultura ecològica (sense utilitzar productes químics de síntesi ni organismes transgènics). Tots comparteixen la nostra visió sobre l’alimentació conscient. Els visitem personalment, coneixem l’estat dels seus camps i respectem les seves collites, tinguin el volum que tinguin. Són una part molt important del procés de Casa Amella; ells planten la llavor dels nostres productes.


 • Entorn

  Som partidaris dels aliments de proximitat i de recolzar la tasca dels productors locals que cultiven els millors productes. Això sí, han de ser els millors. Busquem l’excel·lència el més a prop possible, estalviant desplaçaments innecessaris i contaminació.

Tota la matèria prima que utilitzem és fresca. Els aliments arriben al nostre obrador acabats de collir i amb totes les seves propietats nutritives i organolèptiques. Coure’ls, processar-los i envasar-los en menys de 24 hores ens permet conservar aquestes propietats intactes.

Els productes que elaborem procedeixen de l’agricultura ecològica. Durant el seu cultiu, preparació i envasat no tenen contacte amb cap mena de producte químic ni segueixen cap procés que no sigui natural.

Treballem amb aliments de temporada i només en tenim quan n’hi ha i les collites han estat bones. A cada època, els productes que toquen i que la terra ens dóna.

Tan bon punt els productes entren per la porta de Casa Amella, els rentem i tallem, i en menys de 24 hores ja els hem cuit, pelat i envasat perquè puguis gaudir-ne al cap de pocs dies.

Si les coses són bones no cal afegir-hi res més. Seguint el moviment centreeuropeu “four ingredients” que defensa que un plat com cal no requereix més de 4 ingredients, la majoria dels nostres productes només porten afegits oli verge extra de denominació d’origen Siurana i sal marina ecològica. A l’etiqueta podràs comprovar-ho.

Els nostres productes són com són i caduquen quan caduquen, generalment al cap de 2 anys. No pretenem que allarguin més ni els maquillem amb colorants que modifiquin el seu aspecte.
Per aconseguir que es conservin de forma natural segellem els envasos en autoclau, un procés tèrmic que sotmet els aliments a la temperatura justa per esterilitzar-los sense malmetre les seves propietats.

Tots els aliments que utilitzem són frescos i només frescos. Els coem tal com han sortit de la terra i durant el procés d’elaboració no potenciem el seu gust amb res que no sigui una mica d’oli i sal.

Coem tots els nostres productes al vapor. Per respectar al màxim el seu gust natural, només hi afegim sal quan és estrictament necessari. I ho fem en quantitats mínimes de sal marina ecològica que no ha estat refinada ni tractada amb productes químics.

Les etiquetes dels productes porten impresa la data del dia que els hem elaborat i també els seus anys de caducitat, 2 generalment. Així pots saber exactament quant temps fa que estan fets i quin dia exacte caduquen. Ens agrada ser transparents amb tot.

Tenim cura de què els nostres envasos siguin totalment saludables, per això només utilitzem pots de vidre. A més, totes les tapes són lliures de Bisfenol A (BPA) tal com marca la normativa europea de productes alimentaris que, de moment, encara no té legalitat a Espanya.