5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

“El producte ecològic i local t’ofereix una seguretat que altres productes no et donen” Clàudia Figueroa – Responsable de qualitat.

06.04.2022

La Clàudia Figueroa té 23 anys i és de Navarcles.  És una persona molt riallera, madura i desprèn energia, optimisme i empenta. Ha estudiat un doble grau de Nutrició Humana i Fisioteràpia a la Universitat de Lleida, a la facultat d’Igualada i actualment està cursant un màster en seguretat alimentària. Sempre li ha agradat l’àmbit de la salut i creu firmament que és una part de nosaltres molt important, assegura que el que mengem i el que fem en el nostre dia a dia, és el que ens condueix cap a un envelliment saludable.


Clàudia, com va anar això de començar a treballar a Casa Amella?

Vaig començar a treballar a Casa Amella per les pràctiques del grau. Recordo que era en temps de pandèmia i era molt difícil trobar una posició perquè no deixaven de ser pràctiques obligatòries i a mi em venia de gust fer-les en un lloc que pogués aprofitar en el meu dia a dia i pogués aprendre sobre el que realment m’interessava. Vaig estar fent recerques de diferents empreses del sector de l’alimentació i finalment vaig descobrir i escollir Casa Amella perquè és una empresa que aposta pels valors de la sostenibilitat, l’ecologia i la salut. La meva funció dins de l’empresa és veure que el producte és segur pel consumidor i no només en termes de seguretat sinó de salut. És per això que vaig escollir Casa Amella, pels valors que em transmetia la marca, i estic molt agraïda de poder estar aquí.

Què et va portar a cursar els estudis de doble grau de nutrició humana i fisioteràpia?

 El moment d’acabar la selectivitat i haver de decidir per on encamines el teu futur és un moment bastant complicat. Jo sempre he estat interessada amb l’esport, la salut i l’alimentació i això és el que em va portar a cursar aquest doble grau. És cert que ara m’estic formant en seguretat alimentària però també m’agrada molt la meva funció actual a Casa Amella, veure que el producte és segur pel consumidor i per mi és molt important assegurar això i fer cada etapa d’aquest procés que sigui apte pel consum i que nodreixi al consumidor de forma correcte.

Penso que sempre ens hem de continuar formant en qualsevol àmbit, perquè sense una formació continua ens desactualitzem dels nous coneixements, informes i investigacions que van sorgint.

Tenint en compte que a Casa Amella apostem pels productes ecològics, la salut i el territori, va ser un factor a tenir en compte per desenvolupar la teva carrera?

 Si, totalment. Va ser un factor a tenir en compte perquè la salut i el producte ecològic i local et dona una seguretat que altres productes no et donen. A Casa Amella coneixem el pagès i això et permet tenir molt clara la traçabilitat des de l’origen. Aquest compromís amb el productor permet planificar la collita de cada temporada i tenir la seguretat que són materies primeres ecològiques certificades per consells reguladors nacionals. A més a més, un dels factors, que com a nutricionista vaig tenir molt en compte és la importancia que li dona Casa Amella al producte ecològic, és a dir, que no contenen  components químics, que, per tant, si tu no consumeixes un producte ecològic, en algun moment pot arribar en el teu organisme i en funció de com tinguis el teu sistema immunitari, pot provocar-te qualsevol classe de patologia i és per això que per a mi va ser un factor clau escollir Casa Amella.

Quins aprenentatges et porta formar part de Casa Amella?

 Tenir en compte la salut per davant de tot i fer unes conserves vegetals que estiguin fetes com si tu les fessis a casa, sense ingredients innecessaris i sense additius. Per a mi, això és molt important, i el fet que una empresa tingui aquests valors, i vetlli per això en el dia a dia, és un avantatge i aprenentatge constant.

Tu que ets nutricionista i fisioterapeuta, quins consells recomanaries per arribar al final del dia amb la màxima vitalitat?

 El que recomanaria bàsicament és menjar bé, suficient i moure’s per evitar qualsevol classe de lesions. A més, recomano tenir temps per menjar i donar valor el moment d’asseure’t a una taula, estar tranquil·la, menjar i gaudir-ho. Menjar el que necessita el teu cos i conèixer que és el que necessita. Per a mi, el consell màxim seria aquest: conèixer-se a un mateix i saber quan i que necessita el teu cos en cada moment. Un cop fas aquesta reflexió, crec que és més fàcil seguir el teu dia a dia.

 Quin és el teu producte preferit de Casa Amella?

 Per a mi, el meu producte preferit de la família de les cremes és la crema de carbassa bio Casa Amella. M’agrada molt perquè es pot aconseguir un producte de qualitat per molt que s’hagi sotmès a temperatures altes d’esterilització, perquè per mantenir aquest producte a temperatura ambient és necessari aquest procés. La crema de carbassa per a mi té un sabor molt elevat a carbassa, podria menjar-la cada dia, té ingredients que tu li posaries a casa i per a mi, de totes les cremes és la meva preferida. De llegums, per exemple, m’encanten les llenties. Pots menjar-les soles, acompanyades o com més prefereixis. Tenen gust a llenties, la cocció és perfecte i tenen gust, que això al final és el que busquem. Finalment, de les salses em quedo amb el sofregit, tant pels seus ingredients com per la seva textura. Estic molt contenta d’haver pogut trobar aquest producte i poder tenir un control d’ell. En definitiva, per mi els meus productes preferits de Casa Amella són aquests tres: la crema de carbassa, les llenties i el sofregit.

I finalment, per conèixer-te una mica més, quines són les teves aficions, o què fas durant el teu temps lliure?

 Doncs a mi m’agrada molt moure’m, és per això que fomento el moviment i l’alimentació. M’agrada molt l’esport, des de sempre havia fet ballet i per a mi, saltar, ballar, moure’m amb el ritme de la música és llibertat i poder expressar com et sents en aquell moment. Per a mi l’esport és molt necessari, tant pels seus beneficis fisiològics com per compartir un moment amb altra gent. En aquest cas, jo vaig al gimnàs i tinc sort de poder tenir un gimnàs al poble i poder compartir el que a mi m’agrada amb altre gent. A més a més de l’esport, m’agrada molt la lectura. Llegeixo sobre temes que m’interessen, com poden ser de nutrició i m’agrada descobrir tots els avanços que hi ha en l’alimentació saludable, sostenible i els efectes que pot tenir un tipus d’alimentació o una altra. També, gaudeixo molt del temps lliure amb les persones que estimo i que puc compartir amb ells. Em donen l’alegria del dia a dia, no només la meva sinó poder-la compartir junts, i això em fa molt feliç.

Altres notícies

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

Tots sabem que una alimentació saludable ens ajuda a mantenir una bona salut i a prevenir malalties, però t’has parat a  pensar quins beneficis té consumir aliments ecològics de proximitat ? Et donem 10 raons per fer-ho: Perquè respecten el medi ambient.  La...

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...