5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

NOVETAT! Mayofaba Vegana Bio

25.01.2023

La primera maio vegana del mercat espanyol elaborada amb aquafaba i ingredients 100% naturals, sense ou. L’aquafaba és el caldo de cocció resultant de coure els cigrons, que gràcies a les seves propietats emulsionants esdevé l’alternativa vegetal de l’ou. Perquè puguis gaudir d’una maio amb només 5 ingredients com la faries a casa.

T’encantarà la seva textura cremosa i el seu sabor suau, però sense els midons processats, els sucres afegits o la pols de soja utilitzats per altres maioneses veganes.

A Casa Amella reduïm el malbaratament alimentari reutilitzant l’aigua de cocció dels cigrons (aquafaba), obtenint una maionesa amb els nutrients hidrosolubles que ens aporta aquest llegum i amb el valor afegit de ser un producte ecològic, evitant doncs els additius que podrien quedar a l’aigua residual de la cocció dels cigrons.

Bona per tu, pels animals i bona pel medi ambient. Prova-la en una amanida, en una ensaladilla, braves, d’acompanyament amb la teva burger vegetal, on més t’agradi. Avui pot ser un bon dia per provar-la!

mayofaba bio

Altres notícies

Calculem la Petjada de Carboni

Calculem la Petjada de Carboni

Al llarg dels anys Casa Amella s'ha esforçat per tenir un impacte positiu al medi ambient. El 2002 vam emprendre aquest camí amb la voluntat d'apropar productes saludables, artesanals i de proximitat a la població i el 2012 vam començar a elaborar les nostres pròpies...

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...