5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Tenir un impacte positiu en la salut i el planeta

 

A través d’una alimentació conscient, sana i deliciosa amb productes ecològics, locals i 100% vegetals, per viure una vida saludable en un entorn sostenible.

Petites revolucions per un gran canvi

Creiem en un model alimentari més just i honest, per això assumim la responsabilitat de treballar amb agricultors locals i de confiança que practiquen l’agricultura ecològica (sense utilitzar productes químics ni de síntesi) i ho fem com s’ha fet sempre: collint quan s’ha de collir, coent el temps que s’ha de coure i utilitzant els mínims ingredients.

Carbassons, pomes, cigrons … Molts dels aliments que prenem diàriament han crescut en camps d’agricultura intensiva, abonats amb nitrats, fosfats i plaguicides, que contribueixen a la contaminació de l’aire i de l’aigua. Això afecta la base del nostre propi futur a través de la degradació de la terra, la salinització, l’excés d’extracció d’aigua i la reducció de la biodiversitat.

L’origen del que mengem també és de gran importància. Els prestatges dels supermercats estan plens de productes que provenen de lluny: el Marroc, Bèlgica, Xina, Mèxic … Se’ls anomena “aliments quilomètrics”, els quals, malgrat poder-los aconseguir també originaris del nostre país poden recórrer fins a 9.000 km abans d’arribar a la nostra taula. Això té una repercussió a nivell econòmic, d’ocupació laboral i mediambiental ja que implica una gran despesa d’energia i altes emissions de CO2 derivades del transport.

Aquesta és la indústria alimentària que predomina, però ens mereixem un món i una alimentació millor.

Creiem necessari i urgent promoure un canvi: el consum com a acte polític. Què fem amb els nostres diners s’ha convertit en una de les vies més eficients per desafiar l’statu quo i inclinar la balança cap a un món més sa, més just i més sostenible. Les decisions que prenem cada vegada que comprem, cuinem i mengem són clau.

L’autèntica i lliure revolució comença a la teva cuina!

Comunitat #PLANETLOVER

 

Si tu també tens la convicció que consumir és un acte polític i que la teva alimentació pot ser revolucionària, aquesta es la teva comunitat, #planetlover!

Ja han passat 20 anys des dels nostres inicis, i a dia d’avui, les idees de canvi que tenim, juntament amb el compromís i l’amor per les nostres conviccions, fan que encara ens emocionem pel que fem i el que podem arribar a fer.

A Casa Amella tenim un ferm compromís amb les persones i el territori, creiem que s’ha d’actuar amb respecte a la salut i cap al medi natural que ens envolta. Volem fer tot el que estigui al nostre abast per protegir i cuidar el que més estimem.

 

Però sense tu, #planetlover, no som res.
T’uneixes a alimentar el món que vols?

Productes conscients amb la salut i el medi ambient

Ecològics

Cultivats i elaborats sense fertilitzants químics, pesticides ni organismes genèticament modificats. Cuidem de la nostra salut, la dels agricultors i afavorim la biodiversitat de la terra.

Locals

Vegetals collits en el seu moment òptim i de temporada. De productors i productores de confiança. Donem suport a l’economia local i rural i reduïm les emissions de CO₂.

100% vegetals

La dieta vegetal a base d’aliments reals, evitant els ultraprocessats ​​i additius, és la més sostenible perquè té un baix impacte en el medi ambient i és més saludable perquè prevé patologies cròniques.

Sense additius estranys

Estem en contra de maquillar els aliments amb colorants, espessidors, antioxidants, sucres ni altres additius que l’únic que fan és dissimular les imperfeccions de la matèria primera o del producte.

Mínims ingredients

Si les coses són bones no cal afegir res més. Tots els aliments que utilitzem són frescos i els cuinem a el vapor tal com han sortit de la terra. No potenciem el seu gust amb res que no sigui una mica d’oli d’oliva verge extra i sal marina.

Envasos saludables

El 90% dels nostres envasos són de vidre. El material més segur i 100% reciclable. Els altres materials són compostables i reciclables. Tots són lliures de Bisfenol A. Les etiquetes són de paper reciclable procedent de boscos sostenibles FSC.

Descarrega’t aquí les nostres Accions de Desenvolupament Sostenible (ODS).

I els elaborem amb energia verda

Les nostres instal·lacions són noves i estan dotades de llums led i energia elèctrica verda. Això vol dir que obtenim l’electricitat de fonts naturals i renovables no contaminants.