5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Perquè a Casa Amella no celebrem el Black Friday?

22.11.2022

No fem descomptes ni promocions agressives durant Black Friday justament per evitar el consum compulsiu que implica aquesta campanya on el bombardeig d’anuncis amb promocions i descomptes és molt intrusiu. No, no ens sembla just ni per a tu ni per al medi ambient. A més, normalment ja trobem descomptes durant tot l’any i no cal esperar un dia o una setmana en concret per aconseguir el millor preu.

A Casa Amella volem avançar cap a un món més sostenible, ètic i conscient. Alimentar el món que vols és el nostre propòsit, treballem dia a dia perquè puguis alimentar-te tenint un impacte positiu en la salut i el planeta. Per això durant tot l’any t’ajudem a omplir el teu rebost de productes ecològics, sans, locals i 100% vegetals amb promocions que són justes per a nosaltres, per a tu i per als nostres agricultors locals.

Sabies que les enormes conseqüències climàtiques, ambientals i socials del sobreconsum que es generen durant aquests dies implica un malbaratament elevat de matèries primeres, d’aigua i d’energia? Això no beneficia gens el medi ambient que pateix una elevada quantitat d’emissions de CO2 i altres gasos d’efecte hivernacle produïts per aquest ús d’energia procedent de combustibles fòssils, per a la fabricació i el transport de tots aquests productes.

Evitem el consum frenètic d’aquests dies, perquè així només aconseguim consumir a un ritme més ràpid del que necessita la Terra per regenerar-se, és a dir, necessitem dos planetes per mantenir l’actual ritme de consum del nostre país i això no beneficia a ningú. És el cost ocult, per això a Casa Amella no fem Black Friday, però si et tenim preparades unes sorpreses que coincideixen amb el nostre 20è aniversari i que estem segurs que t’encantaran, molt aviat!

I tu, també creus que el “canvi” ha de començar a les empreses?

Altres notícies

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

10 Raons per consumir aliments ecològics de proximitat

Tots sabem que una alimentació saludable ens ajuda a mantenir una bona salut i a prevenir malalties, però t’has parat a  pensar quins beneficis té consumir aliments ecològics de proximitat ? Et donem 10 raons per fer-ho: Perquè respecten el medi ambient.  La...

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...