5€ DTE EN COMPRES SUPERIORS A 50€ AMB EL CUPÓ AMELLA5

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Política de devolucions

Tots els productes comprats a www.casaamella.com podran ser retornats i reembolsats sempre que ens comuniqui la seva intenció de retornar els productes adquirits a través d’un mail que ens ha de fer arribar a: shop@casaamella.com notificant els productes a retornar i el motiu de la seva decisió de desistir del contracte. S’han de complir la resta de condicions establer-tes en aquest apartat.

1.- Dret de desistiment

En el cas de desistiment per la seva part, li retornarem tots els pagaments rebuts, en un termini màxim de 14 dies naturals a partir de la data en què va rebre la comanda. Procedirem a efectuar el reembors utilitzant el mateix mètode de pagament.

El reembors del valor de la mercaderia es farà una vegada comprovem en el nostre magatzem el bon estat de la mateixa. El client haurà d’assumir les despeses d’enviament de la devolució que són 4.95€. En el cas de que el client envii un producte pels seus propis mitjans no se li cobrarà aquest import.

Ens ho pot entregar directament a: Pol.Ind.Santa Maria C/Narcís Monturiol, 48 Nave P 08271 Artés (Barcelona, España).

Nosaltres tramitarem la recollida dels artíces (l’empresa de transports t’ho passarà a recollir) i, una vegada aquí, i que comprovem que està tot correcte, farem l’abonament de l’import menys els gestos de devolució, o si l’usuari ho prefereix poder retornar l’import en forma de codi descompte per la pròxima compra.

CASA AMELLA, haurà de realitzar la devolució de l’import i efectuar-se, tal hi com indica la Llei 3/2014 de 27 de març d’ordenació de comerç article 107, sense demores indegudes i abans de què haguin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què ha sigut retornada la mercaderia. La devolució dels diners es farà a través de la mateixa forma de pagament utilitzada per la transacció inicial.

2.- Productes danyats o trencats

En el cas de que a devolució o canvi sigui deguda a què el producte està danyat o trencat degut al transport, preguem que contacti el més aviat possible amb nosaltres per poder tramitar la reposició/abonament dels productes. El client no haurà de fer front a cap despesa.

3.- Productes incorrectes o defectuosos

Si la devolució es deu a què els productes que ha rebut son incorrectes al què havia comprat, o han arribat defectuosos, es pot tramitar una devolució dins dels primers 14 dies naturals des de la data de recepció. S’haurà de comunicar tant aviat sigui possible per poder tramitar el canvi del producte correcte. El client no haurà de fer front a cap despesa de devolució.

Com s’afectuarà la devolució dels diners?

El reembors de l’import es realitzarà en la mateixa targeta o compte de PayPal en el què es va pagar la comanda. En el cas que es pagués via transferència bancària, es sol.licitarà un número de compte i IBAN per poder retornar l’import. El reembors no es farà efectiu fins haver rebut els articles i comprovar que estigui tot en perfectes condicions. En cas que no estigui en les condicions òptimes només vostè serà el responsable de la disminució de valor dels béns resultants d’una manipulació diferent a la necessària.

Servei d’Atenció al Client

Per qualsevol incidencia, dubte o reclamación ens pot enviar un correu electrònic a: shop@casaamella.com o trucar-nos a 931 152 152