5€ DTE cupó: AMELLA5 (+50€ de compra) |

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Planta de Tiramisú

I si et diem que aquesta planteta de menta és un deliciós tiramisú? I encara més, si et diem que és 100% vegetal? Recepta del nostre xef Valentí, un cuiner excepcional! A més, la dissenyat pensant que tu també el puguis fer sense complicació, només amb 7 ingredients, 20 minuts invertits i voilà, sorprendràs als teus comensals o a la teva persona especial, tant com ens va sorprendre ell a nosaltres.

Imaginat els riures i les nostres cares al saber que era un tiramisú! Estava boníssiim!!

Ara et toca a tu fer una bona sorpresa i veure la reacció del que ho rep. Pren nota:

Ingredients

  • 750 gr mascarpone vegetal
  • 165 gr eritritol (és un edulcorant, serveix com l’alternativa natural al sucre)
  • 100 gr nata líquida vegetal
  • 125 gr aquafaba Bio Casa Amella (substitut vegetal de la clara d’ou)
  • 160 gr melindrus
  • 2 tasses de cafè
  • 50 gr cacau en pols
  • Fulles de menta
  • Galetes oreo (opcional)

Preparació

1.

Primer de tot, barregem en un bol el mascarpone vegetal juntament amb l’eritritol. Un cop ho tenim, en un altre bol muntem l’aquafaba a punt deu neu, 125 ml = 3,5 minuts aproximadament per muntar-la (amb robot de cuina hem utilitzat velocitat 3,5 i hem fet servir la papallona, amb varilles elèctriques no és tan uniforme i pots muntar-la en 4 minuts). En un altre recipient muntem la nata líquida vegetal.

2.

Incorporem l’aquafaba i la nata muntada al bol de la barreja principal que teníem (mascarpone amb eritritol). Seguidament, en un altre recipient mullem 160 gr de melindros en 2 tasses de cafè. Ja veuràs que quedaran els melindros desfets. 

3.

Finalment, ja podem emplatar el tiramisú. Podem agafar qualsevol recipient petit que tinguem per casa o una torreta com ha fet el nostre xef. Així doncs, posem la barreja que teníem prèviament (mascarpone, eritritol, nata líquida i aquafaba) i a sobre d’aquesta posem una capa dels melindros sucats amb cafè. Tornem a posar una capa de barreja (mascarpone, eritritol, nata líquida i aquafaba) fins a omplir el recipient.  

4.

El toc final és espolvorejar el cacau en pols per sobre i ratllar una galeta Oreo (sense la crema blanca) i ara sí, ja només falta col·locar la fulla de menta i sorprendre a la teva persona especial!

Realment és un postre deliciós, sense massa complicació i molt original…bon profit!

Altres receptes

Truita de patates 100% vegetal amb Aquafaba CasaAmella

Truita de patates 100% vegetal amb Aquafaba CasaAmella

La truita SENSE ous més semblant quant a sabor i textura a la truita amb ous!  Una experiència de sensacions per als vegans o intolerants a l'ou, que et teletransportarà al seu record!IngredientsEl secret està en utilitzar aquests ingredients: 250g d'Aquafaba Bio...

Crema de carbassa al curry amb saltejat de verdures

Crema de carbassa al curry amb saltejat de verdures

Inclou toppings a la teva crema de carbassa CasaAmella per donar-li un toc especial al teu plat. És perfecte per aquesta època de l'any. Et reconfortarà a la vegada que enfortiràs el teu sistema immunologic. Gaudeix-la!IngredientsIngredients per la crema de carbassa...

Pètals de préssec

Pètals de préssec

Aquest estiu sorprèn amb un postre creatiu, fresc i lleuger ideat pel nostre xef Valentí.