REGAL: Mayofaba® o Allioli per compres a partir de 39€

Enviament gratuït a partir de 39€ | Entrega 24/48H

Ens promocionem a la fira Biofach de Nuremberg (Alemanya)

27.02.2023

Hem estat, junt amb 11 empreses catalanes agrupades per PRODECA; a la fira Biofach, el principal aparador d’Europa i del món dedicat exclusivament a l’alimentació ecològica que es celebra a Nuremberg (Alemanya) del 14 al 17 de febrer. El Dani (SEO) i el Jan (director d’exportació) van estar exposant la nostra gamma de productes d’origen local, sense additius, sense al·lèrgens i 100% vegetals, destacant les últimes novetats que són tendències actuals del mercat Europeu i mundial:

Jan (export manager) a l’stand de Biofach

Què vam presentar-hi?

Cremes de verdures · Llegums · Conserves de tomàquet · Sucs de fruita espremuda

gràfica stand Biofach 2023

I les últimes novetats:

Com era d’esperar les últimes tendències del mercat en aliments Plant Based van ser el focus principal d’atenció amb les següents innovacions a base d’AQUAFABA: és l’aigua del llegum, en aquest cas dels cigrons, que té propietats funcionals molt similars als ous: emulsionants, escumants, aglutinants, gelatinitzants i espessidores i amb l’avantatge de ser un producte totalment natural amb només dos ingredients: aigua de cocció dels cigrons i sal marina. Nutricionalment és una bona font de proteïnes i nutrients hidrosolubles que contenen els cigrons.

  • Aquafaba per hosteleria i indústria, format 250ml, 750ml i 4L.
  • MayoFaba: Maionesa sense ou, elaborada amb la seva alternativa vegetal: aquafaba.
gràfica novetats stand Biofach 2023
Dani Amella (SEO Casa Amella) amb l’aquafaba format 4L per industria / hosteleria.

Format Aquafaba Cocktail 750ml: per crear l’espuma blanca substituint la clara d’ou. L’avantatge de l’aquafaba és que és de sabor i olor neutre, ideal pels cocktails bars que busquen oferir les últimes tendències i adaptar-se a les necessitats creixents dels clients vegans.

Aquafaba de nit per cocteleries.

I properament amplem la gamma de salses: AioliFaba: L’all i oli sense ou, elaborat amb aquafaba.

Altres notícies

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

NOVETAT! ALLIOLI VEGÀ

El primer allioli vegà amb base de cigrons (aquafaba) com a alternativa a l'ou. Reinventem la recepta tradicional d'allioli substituint l'ou per les magnífiques propietats emulsionants i proteiques de l'aquafaba, sent l'alternativa...

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

El menjar “barat” ens està sortint caríssim com a societat

Aliments barats preparats, són fàcils i estan bons. Però, i si posem l'impacte sobre la nostra salut, sobre la naturalesa i la despesa sanitària derivada d'aquest producte dins de la factura? La cosa canvia. La factura sanitària, climàtica, ambiental i social...